Ontwerp

Ontwerp

Een tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Probeert u zich voor te stellen hoe u in uw nieuwe tuin wilt leven…Spelen er kinderen? Bent u elke dag in de tuin te vinden of alleen op warme dagen? Wilt u veel tuinieren? Eet u vaak buiten? Wilt u uit de tuin kunnen oogsten en plukken? De antwoorden op bovenstaande vragen kunt u aanvullen met praktische zaken, zoals veel/weinig onderhoud, wel/geen gras, wel/geen water en uw voorkeur voor bepaalde planten en materialen. Een bouwtekening van het huis, waarop ramen en deuren staan aangegeven, maakt het plaatje compleet. U kunt al uw ideeën en wensen voorleggen aan Solid Garden, die in het eerste gesprek vooral zal luisteren en doorvragen. De eerste stap naar uw droomtuin is daarmee geze

Na het eerste gesprek gaat Solid Garden aan de slag. wij nemen uw wensen als uitgangspunt en voegen daar onze kennis, vakmanschap en creativiteit aan toe. Na een afgesproken termijn komen wij terug met een eerste schets (of meer schetsen) en een begroting. Daar kan nog van alles aan worden veranderd. Aan de hand van uw opmerkingen maakt Solid Garden een definitief ontwerp dat hij opnieuw aan u voorlegt

Als het ontwerp helemaal naar uw zin is, wordt de beplanting in detail ingevuld. Wij staan u bij met vakkundige adviezen en zorgen er voor dat de beplanting bij de omstandigheden in uw tuin past.
Ook andere materialen kunnen definitief worden ingevuld, zoals tuinafscheiding , bestratingsmateriaal, verlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Solid Garden loodst u door alle benodigde materialen heen en zorgt dat alles bij elkaar een eenheid vormt.

TUINONTWERP

Na het eerste gesprek gaat Solid Garden aan de slag. wij nemen uw wensen als uitgangspunt en voegen daar onze kennis, vakmanschap en creativiteit aan toe. Na een afgesproken termijn komen wij terug met een eerste schets (of meer schetsen) en een begroting. Daar kan nog van alles aan worden veranderd. Aan de hand van uw opmerkingen maakt Solid Garden een definitief ontwerp dat hij opnieuw aan u voorlegt.

BEPLANTINGSPLAN

Als het ontwerp helemaal naar uw zin is, wordt de beplanting in detail ingevuld. In een ontwerp staat bijvoorbeeld een bolvormige boom. U kunt zelf aangeven welke boom u mooi vindt. Solid Garden staat u bij met vakkundige adviezen en zorgt er voor dat de beplanting bij de omstandigheden in uw tuin past. Ook andere materialen kunnen definitief worden ingevuld, zoals schermen, bestratingsmateriaal, verlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Solid Garden loodst u door alle benodigde materialen heen en zorgt dat alles bij elkaar een eenheid vormt.

VAN UW WENSEN NAAR DE PASKLAAR ONTWERP

Een tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Probeert u zich voor te stellen hoe u in uw nieuwe tuin wilt leven. Wie maken er gebruik van de tuin? Spelen er kinderen? Bent u elke dag in de tuin te vinden of alleen op warme dagen? Wilt u veel tuinieren? Eet u vaak buiten? Wilt u uit de tuin kunnen oogsten en plukken? De antwoorden op bovenstaande vragen kunt u aanvullen met praktische zaken, zoals veel/weinig onderhoud, wel/geen gras, wel/geen water en uw voorkeur voor bepaalde planten en materialen. Een bouwtekening van het huis, waarop ramen en deuren staan aangegeven, maakt het plaatje compleet. U kunt al uw ideeën en wensen voorleggen aan Solid Garden, die in het eerste gesprek vooral zal luisteren en doorvragen. De eerste stap naar uw droomtuin is daarmee gezet!